Även när man spelar bingo så finns det Insättningsbonus, den fungerar precis som de flesta andra men här finns det även andra sorters bonus att tjäna på.

Välkomstbonus

Även insättningsbonus kallas ibland felaktigt för Välkomstbonus eller registreringsbonus, som man även kallar denna bonus ibland. Den fungerar helt enkelt så att du får en bonus bara för att du blir medlem på en bingosajt. Så när du registrerat dig så har du fått bonuspengar att spela för. Den brukar dock inte vara så hög utan kanske 50 kronor eller så, men det är ändå ganska mycket om man tänker på hur billiga brickorna är. Så när du blivit medlem är det bara att börja spela för de pengar du fått i bonus om sajten har en Välkomstbonus.

Insättningsbonus

Insättningsbonus på bingorum online fungerar ungefär likadant som på alla andra spelsajter. Det är den form av bonus som du får när du sätter in pengar på ditt spelkonto första gången helt enkelt. Ofta är den i procentform och vanligt är att man får 100 % Insättningsbonus. Det betyder att om du sätter in 100 kronor så kommer du att ha 200 kronor att spela för sedan. Det brukar även finnas ett tak på Insättningsbonusen vilket betyder att om taket är 2000 kronor så får man inte mer än så i bonus oavsett om sätter in mer. Du får då i vårt exempel här en Insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor.

Omsättningskrav

Generellt sett så är det på det viset att om en spelsajt har bonus så har den även omsättningskrav. Det har man som en slags försäkran om att du kommer att spela för dina bonuspengar på just den sajt där du fått dem. Vad omsättningskravet innebär är att du måste omsätta samma summa du fått i bonus ett visst antal gånger för att kunna plocka ut någon vinst på bonuspengarna. Hur många gånger varierar från sajt till sajt men det ska stå tydligt i medlemsvillkor och regler för sajten.